PR®MASSAGE Online ☼

   
 

De beleving van tantra is een essentieel aspect van levenslust. Het doet de adrenaline stromen en geeft energie. Bovendien is de uitdrukking van verlangen tussen twee personen, in wederzijds respect, één van de mooiste manieren om te communiceren. Bij deze ter illustratie een aantal vormen van tantra:


Inge (29) raakt opgewonden van zwetende mannen. Zij liet haar huis herinrichten. “Hoewel de timmerlui absoluut geen Schwarzeneggers waren, raakte ik behoorlijk opgewonden toen ik hen in opperste concentratie zag timmeren en zagen. Zeker toen ik na een tijdje van die lekkere zweet plekken op hun rug en borst zag verschijnen. Ik zat er bij en keek ernaar!”

 

Rob (26) raakt opgewonden van een hoofd-massage. Hij kan intens genieten als zijn vriend het haar voor zijn ogen wegstrijkt. “Gefriemel aan mijn haar en hoofd vind ik super opwindend. Het liefst heb ik dat hij me een hoofd-massage geeft. Het is alsof hij daar op mijn erotische knopjes drukt.”

 

Pascal (24) raakt opgewonden van een man die z'n T-shirt uittrekt. Hij krijgt het al moeilijk als een man zijn T-shirt uittrekt. “Dat vind ik zo erotisch”, zegt hij, “vooral als het onverwachts gebeurt zodat je plotseling met een gespierde arm of torso wordt geconfronteerd. Het is alsof een gordijntje wordt opgetrokken... eerst zie je wat van de navel, daarna de buikspieren, de tepels, de oksels en de schouders. Ik wil dan altijd even voelen. Maar hij moet wel zijn broek aanhouden"

 

°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨°º©©º°

 

Hier kun je uit opmaken dat iedereen zijn eigen ideeën heeft over tantra.

 

 

°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨°º©©º°


  Maar wat heeft tantra nu met massage te maken?

Eigenlijk alles! Het belangrijkste verschil is dat ik jou verwen en jij niet mij. Jij moet genieten; dat is het aller belangrijkste. Natuurlijk mag je me aanraken (als je daar de kans voor krijgt), maar dat zijn van die dingen waar we over kunnen chatten/bellen. Vragen over wat je niet wilt, of juist wel, zijn dingen die ik graag van jou zou willen weten.


Echt in geuren en kleuren vertellen hoe de tantra massage in zijn werk gaat, kan ik je helaas niet zeggen. En waarom niet!? Juist omdat het heel vaak ten koste gaat van de spanning.

  Je moet het gewoon beleven!

Op bed

 (Geheel ontbloot lichaam)

Circa 60min met uitloop

Tantra € 45

(Vragen hierover? Zie "Vraag en Antwoord" )

ProMassageOnline.  |  ProMassage Voor professionals door professionals